KFUM Norrköping huvudföreningen
INTUS-Bladet nr.3 2013
Webansvarig:
Tomas Volavka
Senast uppdaterad:
2016-02-02

Välkommen till INTUS

2015-2016

 

Kommande aktiviteter:

Vill du bli min fadder?

Vi är 20 elever på Lielplatone skola i Lettland som inte har någon egen fadder. Vi är i ålder mellan 8 - 20 år. Några av oss har väntat i flera år på att få en fadder. Vi som är äldst har kanske bara 1½ - 2½ år kvar att gå på skolan. Om Du känner Dig osäker att ta ett längre åtagande som fadder med ett yngre barn så kan det kanske vara bra att bara ta ett kortare åtagande. Då kan Du bli fadder till en av oss äldre elever. (Det kan bli en längre vänskap/fadderskap om man vill).

Du kanske har egna barn i någon av de här åldrarna, då kan det vara lätt att hitta kläder och skor som passar till sitt fadderbarn.

Vi som inte har någon fadder, ser hur glada de barn är som har en egen fadder.
När de öppnar sina kartonger med kläder, skor, hygienartiklar, lite godis och mycket annat i. Som deras alldeles ”egen” fadder har packat till dem. Ibland så har faddern skickat foton på sig och sin familj. Det blir mycket tummande på de fotoalbumen. Vi som inte har någon egen fadder får paket också, men de har vår klassansvariga packat. Det är också kul att få! Men inte som att ha en alldeles egen fadder.

Känner Du att Du vill bli fadder och göra någon av oss glad. Då ska Du maila till Yvonne Karlsson, klassansvarig. Hon kommer att ge dig information om vad det innebär att vara fadder.Du är efterlängtad och värdefull!!

Yvonne Karlsson yvonne@hjalplettland.nuBesök även vår kampanjsidan www.hjalplettland.nu

Våra sponsorer:

 
 
 
Jerhammar & Co  
 
Lefflers  
 
 
Stadarna