Close

Not a member yet? Register now and get started.

lock and key

Sign in to your account.

Account Login

Forgot your password?

Lär känna... // Beckers Bil i Söderköping

En pratstund med Ulf Becker

 

Karta Sverige Lettland

Företagare med stort hjärta


En av våra sponsorer är Beckers Bil i Söderköping ett familjeföretag som startades  1953 av Ulf Beckers pappa, Ulf har drivit företaget sedan 1988 . Verksamheten är begagnade bilar med MRF anslutning, dom som åkt E22 har nog sett firman ligga längs med E22. Beckers filosofi är att ha låga omkostnader och låga priser till kund.

 

Hur kommer det sig att du valde att stödja vår hjälpverksamhet?

1990 så blev jag mycket rörd över hur barn i Rumänien hade det på barnhem och skolor, jag kände att jag ville göra en insats och gjorde ett upprop till företag i Söderköping att samla in pengar för hjälp. Jag insåg inte då att det var mycket arbete med detta, men många företag ställde upp och Lions i Söderköping hjälpte till. Jag besökte Rumänien flera gånger för att se om pengarna kom fram rätt och framförallt till rätt saker. Allt var i sin ordning och jag kunde rapportera till alla som varit med och hjälpt till att allt var i sin ordning. Detta var en punktinsats som gjordes. Att se dom bilder och den information från Lettland så får man sig en tankeställare om hur bra vi har det i Sverige. Det känns bra att stödja arbetet för KFUM Intus hjälplettland.nu för jag har fått sån information att det sköts bra och har varit igång under många år. Jag vet att allt som sker inom Intus är helt ideellt arbete och jag vill verkligen berömma dom som jobbar med det här . Kul att andra företag hänger på och sponsrar och jag hoppas att fler kommer med.

Tack Uffe för pratstunden.

Efter intervjun

När jag var klar med intervjun så fick jag reda av en utomstående att Ulf Becker fått ett fint pris för sin insats i Rumänien av Lions det heter Melvin Jones pris.

 


Intervjuare Bo Dahlberg, Hjälp LettlandOm du har frågor eller vill få mer information om hur du kan hjälpa till,

Skicka ett mail till:info@hjalplettland.nu Vi besvarar mer än gärna dina frågor.

kontakta KFUM Norrköping på telefon: 011 - 10 61 55

 

Se våra bildgallerier på flickr.com
HjälpLettland's items Go to HjälpLettland.nu bildgallerier